Et styrket team på marketing- og kommunikasjon

Vi har styrket laget for å møte våre kunders behov for rekruttering og kompetanseutvikling innen merkevarebygging, marketing, kommunikasjon og employer branding.


Flere av våre ansatte har nå bakgrunn fra merkevarebygging, marketing, kommunikasjon og employer branding. De er nå klare for å møte våre kunders behov for rekruttering og kompetanseutvikling innen disse områdene.

– Mange selskaper trenger bistand til å utvikle og gjennomføre skreddersydde treningsprogram eller til å finne de rette menneskene innen markeds- og kommunikasjonsområdet.

Mette Garmager har allerede noen måneders fartstid i selskapet og har til nå jobbet med flere prosjekter for våre kunder.  Med bakgrunn som leder av omfattende prosjekter innen markedsføring, merkevarebygging, intern og ekstern kommunikasjon, rekruttering og utvelgelsesprosesser samt utvikling av trainee- og onboardingprogrammer, besitter hun en unik bredde- og dybdekunnskap.  Erfaringen har hun opparbeidet seg i store, norske og internasjonale selskaper.

Svein Optjernsberget har lang erfaring fra flere anerkjente norske og internasjonale merkevareselskaper. Han har bred kompetanse innen markedsføring og merkevareledelse, innsiktsarbeid og rådgivning og har samlet mye erfaring med å utnytte innsikt til utvikling og operasjonalisering av konkrete strategier, planer og programmer.

Tina Jørgensen tilfører selskapet en unik kompetanse og erfaring fra rekruttering og utvelgelse innenfor fagområdene kommunikasjon, markedsføring og digitale stillinger. Hun har jobbet med prosjekter for et bredt spekter av oppdragsgivere innen mange bransjer, og har erfaring med å løse kompetansebehov på ulike nivåer.

– Vi har valgt å jobbe i The Assessment Company fordi det både tenkes og handles annerledes her. Vi baserer våre prosesser og råd på dyp innsikt, vi skreddersyr løsninger, vi har digitaliserte prosesser og bruker teknologi på nye måter. Vi påstår at dette er bransjens kuleste og mest innovative konsepter. Vi gleder oss til fortsettelsen, smiler trekløveret