Gode digitale møteopplevelser

Det er mulig å lykkes med salg, rådgivning og samhandling i videomøter. I bunn og grunn handler det om god kommunikasjon.


 

Kommunikasjon i videomøter skiller seg fra fysiske møter. Forskning viser at det er mulig å lykkes med både salg, rådgivning og samspill digitalt, men for å lykkes må du forstå ulikhetene mellom de tradisjonelle møtesituasjonene du er vant med, og den digitale settingen vi blir mer avhengig av.

Videomøter krever en annen tilnærming, og større bevissthet. Det handler blant annet om å være mer bevisst på språkbruk, tonefall, mimikk, møtestruktur og styring, og sist men ikke minst handler det om å skape god atmosfære. Deretter må du trene. Dette hjelper vi deg med i AC.

Våre konsulenter har lang erfaring med kompetanseutvikling innen kommunikasjon, salg og samspill. Denne erfaringen kombinerer vi med rykende fersk forskning på videomøter. Salgsmøter, rådgivningsmøter og møter som krever samspill, er typiske områder hvor vi ser at metodikken er spesielt effektfull.

Kanskje er det en digital samling, med trening av teamet, dere trenger? Eller en e-læringsmodul eller en live-strem der hele organisasjonen kan delta? Start gjerne med et møte med oss. Kontakt Ingvild Bergersen, Management Consultant, eller fyll inn skjemaet nederst på siden.

Ved jevne mellomrom setter vi også opp webinarer der du som enkeltperson kan melde deg på. Er du nysgjerrig, eller vil vite mer? Legg inn informasjon i skjemaet under, så følger vi deg opp, uforpliktende.