Møt våre ansatte: Christian Weber

Vi utvider kontoret i Trondheim! Med bred erfaring innenfor organisasjonsutvikling blir Christian et viktig tilskudd til The Assessment Company.


Han er født i Heidelberg i Tyskland, og flyttet til Norge da han var 6 år. Han studerte kriminologi og jus på Universitetet i Oslo, samtidig som han var med på å bygge opp et av Norges største barnebokforlag. Han ble deretter hentet til Mercuri International og jobbet i deres internasjonale forretningsteam, med oppdrag over hele verden. Deretter gikk turen videre til et lite verdipapirselskap ved navn Head of Equity Sales, hvor han var meglersjef og jobbet med å strukturere opp meglerbordet.

Christian har de siste 4 årene arbeidet med organisasjonsutvikling i Assessit Trondheim. Her har han bistått kunder, primært i legemiddel-, FMCG-, retail- og finanssektoren, med bransjespesifikke utfordringer og hvordan man kan optimalisere interne forretningsprosesser. Han har også ledet prosjekter for store nasjonale og multinasjonale kunder. I den siste tiden har han jobbet med kunder som har vært berørt av uroen og forstyrrelsene i markedet.

Han er spesialisert innen analyse, toppleder-coaching, forhandlinger og prosjektledelse.

«Jeg tror at jeg kan være en bidragsyter for The Assessment Company spesielt i Academy og Insight, ettersom jeg har jobbet med det tidligere».  Han ser frem til å jobbe med AC sin kundeportefølje og til å jobbe på tvers av konseptene AC tilbyr, sammen med dyktige kollegaer.

Visste du at Christian har deltatt på kamelveddeløp i Egypt, som kusk, under et oppdrag med en kunde?

Velkommen på laget Christian!