Møt våre ansatte: Kurt Olsen Karsten

Det sies at mennesker i stor grad preges av omgivelser og miljøet de vokser opp i. Selv vokste han opp i Sande i Sunnfjord. Ei lita bygd med høye fjell, karrig terreng og mennesker godt forankret i seg selv og med god samhørighet til naturen og hverandre.


Vi har fått et sporty tilskudd til vårt kontor i Oslo. Kurt tar ikke bare med seg en mangfoldig erfaring fra arbeidslivet. Med bakgrunn som volleyballspiller har han flere kvaliteter som vil komme selskapet til nytte.

Fra toppidrett på volleyballbanen sklir han nå rett inn i The ACs eget toppidrettssenter for næringslivet. Han gleder seg til å se kunder og kolleger utvikle seg i PEOPLE LAB.™ På lik linje med resten av selskapet har Kurt et brennende engasjement for menneskelig utvikling.

«Jeg var oppleggeren; han som skulle holde overblikk over laget og legge opp til flyt i samspillet frem til riktige medspillere. Jeg liker høyt tempo, og dynamiske miljø, hvor man må treffe beslutninger. Den jevne pulsen fra omgivelse jeg vokste opp i har bidratt til å lede meg opp og videre i arbeidslivet», forklarer Kurt.

«Den jevne pulsen fra omgivelse jeg oppvokste i har bidratt til å lede meg opp og videre i arbeidslivet»

Av natur er han nysgjerrig, og med sin iboende iver etter å se ting vokse og utvikle seg, har han gjennom sitt eget selskap, jobbet med å ruste medarbeidere for et arbeidsliv i dagligvarebransjen. Kurts CV preges også av tidligere stillinger som regionsjef i Coca Cola Drikker, kjedesalgssjef i Rieber&Søn ASA, salgs- og markedsdirektør i Finny Sirevaag, salgssjef i Halvard Lerøy AS, daglig leder ved Mersmak i Skien og videreutdanning ved Handelshøgskolen BI.

Hva var det som fikk Kurt til å falle for The Assessment Company?

«Fra idretten vet jeg at kommunikasjon, blikk mot felles mål, inspirasjon, god lagånd og effektiv tilbakemeldingskultur er viktige suksessfaktorer. The Assessment Company innehar samme fundamentale motto og lagånd som jeg kjenner fra idretten, men med enda høyere grad av inspirasjon og optimisme. The AC har et miljø hvor de ansatte får utvikle seg i mange retninger. Sist men ikke minst er det et miljø hvor man som ansatt får anledning til å hjelpe andre mennesker å utvikle seg».

Det er sannsynligvis ukjent for de aller fleste at Kurt spilte 8 år på landslaget for Norge i volleyball i junior og senior. Nå gleder han seg til å trene i helt nye arenaer: 

«Jeg har vunnet to kongepokaler og var ‘rikskjendis på NRK’ og i landsdekkende aviser som den unge, lovende nasjonale volleyballspilleren. Nå skal jeg ta med min egen bakgrunn, og sette mitt preg på The AC’s eget toppidrettssenter for næringslivet. Jeg er klar; like klar som før en viktig volleyballkamp».