Møt våre ansatte: Ole Christian Østrem

Interessen for kundeopplevelser ble innført med morsmelken. I dag brenner han for å utvikle magiske kundeopplevelser og helhetlig forretningsutvikling.


Historien om Ole Christian begynner 400 meter over havet, oppe i Vang i Valdres. Her, blant høye fjell, drev hans foreldre et pensjonat. Interessen for kundeopplevelser ble således innført med morsmelken. Senere tok han en mastergrad i markedsføring. I dag brenner han for å utvikle magiske kundeopplevelser og helhetlig forretningsutvikling.

Ole Christian har de siste 10 årene arbeidet i Norsk Tipping. Blant annet har han hatt ansvaret for konseptet Grasrotandelen og jobbet med forretningsutvikling innenfor produkt og salgskanaler. De siste årene har han jobbet med kundeorientering av selskapet både strategisk og operativt.

Da The Assessment Company etablerte forretningsområdet Insight & Business Design bestemte han seg for å skifte beite.

«Kombinasjonen HR og forståelse av sentrale kundebehov henger nøye sammen for å skape resultater. Jeg har jobbet med de samme type problemstillinger de siste årene, og hadde lyst til å kunne ta med meg dette over til andre bransjer. The Assessment Company har dessuten sterk kompetanse innenfor veggene og oser av positiv energi i hverdagen»

Visste du at Ole Christian har privatflysertifikatet, og over 400 landinger på samvittigheten.