Møt våre ansatte: Vidar Undebakke

Vi utvider kontoret i Trondheim. Med erfaring som coach på elitenivå blir Vidar et viktig tilskudd til PEOPLE LAB, The ACs eget toppidrettssenter for organisasjoner.


«Jeg vokste opp på Ranheim i Trondheim, og som 16 åring flyttet jeg på hybel til Meråker med ett mål for øyet, å bli verdensmester i langrenn. Det ble jeg ikke. Men jeg har funnet ut at det egentlig har gått ganske bra i livet uten det VM-gullet».

Etter 7 år i fjellbygda flyttet Vidar tilbake til Trondheim for å satse videre som toppidrettsutøver, kombinert med Mastergradstudier ved NTNU. Våren 2016 valget han å legge idrettskarrieren på hylla, og isteden jobbe som Coach/trener i Langrennssporten.

Som tidligere toppidrettsutøver og coach på elitenivå i langrenn både nasjonalt og internasjonalt har han alltid fokus på utvikling og gode prestasjoner.

«Grunnen til at jeg valgte The Assessment Company, var fordi jeg umiddelbart kjente at jeg likte tilnærmingen og måten The Assessment Company tenker og jobber på. Metodikken og tanken bak The Assessment Company`s egenutviklede PEOPLE LAB™ ligner veldig på hvordan man jobber i toppidretten. I tillegg står den for noe helt nytt og unikt innen analyse, utvelgelse, samt utvikling av mennesker og team. Rett og slett et toppidrettssenter for organisasjoner som virkelig vil utvikle seg».

«Metodikken og tanken bak The Assessment Company`s egenutviklede PEOPLE LAB™ ligner veldig på hvordan man jobber i toppidretten».

I toppidretten er konstruktive tilbakemeldinger, grundig evaluering, felles mål og lysten til stadig utvikling viktige suksessfaktorer for å bygge et prestasjonsteam. «The AC innehar disse verdiene. I tillegg har selskapet tro på å utnytte potensiale i hvert enkelt menneske», kommenterer Vidar og understreker at han selv kjenner seg igjen i selskapets verdier, som er mot, entusiasme, og likeverdighet.

The AC har også en kultur for at de ansatte skal få utvikle seg i forskjellige retninger. «Det som var godt nok i fjor er ikke godt nok i år». Vidar liker nye utfordringer og har de siste årene fått øynene opp for ledelse og organisasjonsutvikling, samt rekrutterings- og utvelgelse.

«Med mitt brennende engasjement og pågangsmot for at mennesker skal nå sitt potensial, skal jeg bidra med min erfaring og ballast fra toppidretten hvor vi jobber for at utøverne skal prestere på elitenivå. Jeg vet at det er summen av hardt arbeid og entusiasme som over tid gir de beste resultatene».

Visste du forøvrig at Vidar aldri ble verdensmester på ski men vant VM i Soddspising i 2010?