Ingunn Haugen Hegdal (født 1963) har mange års erfaring som mellom leder og toppleder i både norske og internasjonale selskaper. Hun er utdannet siviløkonom fra BI og Mannheim (Tyskland) med tilleggsutdannelse innen merkevarebygging, markedskommunikasjon og endringsledelse.

Gjennom sin karriere har hun fått god kjennskap til mange ulike prosesser i ulike bedrifter. Hun har jobbet i Nestlè, Rieber& Søn (Toro), Fjordland, Nortura (Gilde), Santa Maria, Kiwi, ICA, Fleury Michon og Primaflor. Fra disse selskapene har hun fått en svært god helhetsforståelse. Hun hatt posisjoner innen innovasjon, konseptutvikling, markedskommunikasjon, salgsledelse, kategoriutvikling, forhandling, rekruttering og endringsprosesser. Hun har hatt en rekke styreverv.
Ingunn er opptatt av forretningsinnsikt, kunde- og relasjonsinnsikt. Hun er en engasjert og løsningsorientert person som elsker å motivere mennesker til å oppnå gode resultater. Medarbeidere med riktig kompetanse og høy motivasjon er en av de viktigste kriteriene for at en bedrift skal lykkes. Ingunn er sertifisert på Master OPTO personlighetstester.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/ingunn-haugen-hegdal-66b7195/


Client Partner
+47 913 92 874
ingunn.hegdal@theac.no