Vil du ta en prat?

Annette Johnsen Solberg

Ansatte

Annette Johnsen Solberg

Annette Johnsen Solberg (født 1961) har lang erfaring med kompetanseutvikling og trening for ledere og medarbeidere i forbindelse med strategisk endring og utvikling. Hun leverer lærings- og utviklingsprogrammer for både større multinasjonale og mindre norske organisasjoner. Hun har erfaring fra ulike av sektorer, både offentlig og privat, som statsadministrasjon og underliggende virksomheter, kommunale virksomheter, universitets- og høyskolesektor, helsesektoren, finansorganisasjoner, kraftbransjen, transportsektoren, telecom og konsulentbransjen.
Annette har vært Director i Deloitte både i Consulting, i People & Purpose (HR intern utvikling) og ved Deloitte University. Hun har også vært Senior Konsulent i ProsessPartner og Habberstad, og Daglig Leder i Lederakademiet Paul Johnsen AS. Før dette har hun flere års erfaring som konsulent i tidligere Norsk Assessment Center AS.
I AC er Annette leder for området kompetanseutvikling og trening. Hun driver trening og utvikling av ledergrupper, lederutviklingsprogrammer, og trening for team og medarbeidere i en strategisk og virksomhetsspesifikk kontekst.

Utdannelse: Master of Management innen organisasjonspsykologi og ledelse fra BI, Lektor og Cand.Philol. innen samfunns- og kulturfag fra UiO og NTNU. Sertifiseringer: Preferanseprofiler og teamanalyser som JTI og Teamkompasset, Team Management Profile og EQI, 360 verktøy samt De Bono Thinking Systems.