The Assessment Company rekrutterer på snapchat!

Den 4. juni ble en regional snapchatkonto lansert med det formål om å rekruttere nye medarbeider på en ny og innovativ måte. Vi er med og skal vise frem bedrifter for nye arbeidstakere – som en av de første i landet!


Nettverket består av aktører på tvers av bransjer og sektorer. Fellesnevneren er at alle tilhører Innlandet (Hedmark og Oppland) og ønsker å gå sammen for å tiltrekke seg de aller beste arbeidstakerne til regionen, hvor The Assessment Company opprinnelig stammer fra. 

-Sosiale medier blir stadig viktigere, og da er det naturlig at man er proaktive for å treffe de rette kandidatene. Det vi nå gjør er nybrottsarbeid som garantert vil gi oppmerksomhet. Innlandet er full av spennende muligheter og bedrifter som kan tiltrekke seg de beste kandidatene, sier Marianne Aasvestad Hoel, HR-sjef i BoligPartner og initiativtaker til Arena Innlandet: Snapchat.

Slik foregår det:

Hver arbeidsdag vil følgerne av kontoen bli presentert for nye ledige stillinger i en av samarbeidsbedriftene. Siden The Assessment Company også rekrutterer på vegne av våre kunder, vil vi naturligvis også vise frem ledige stillinger hos våre kunder. I tillegg vil følgerne få et innblikk i alle organisasjonene som er med på prosjektet. Det kan innebære konkrete arbeidsoppgaver, organisasjonens indre liv, ansatte eller annet. 

-Vi mener det er viktig å være proaktive for å få tak i den beste kompetansen. Arena Innlandet: Snapchat er en fin måte å teste ut nye måter for å rekruttere nye kolleger på, så det blir spennende å komme i gang. Det er også en flott anledning til å ha det litt ekstra gøy på jobb, teste ut nye kanaler og samtidig ta del i et større nettverk, sier Steffen Dyre Hansen, gründer og CEO i The Assessment Company. 

Følg kontoen Arena Innlandet på Snapchat for å få et innblikk i hverdagen på vårt Hamar-kontor!