Møt våre ansatte: Bård NordbyBård (45) er utdannet pedagog med spesialisering innen organisasjon, ledelse og undervisning. Han har mer enn 20 års erfaring med fasilitering og kursgjennomføring og 10 års konsulenterfaring innen HR.

Vi har tatt en prat med Bård for å høre mer om hva han ser frem til og hvordan han skal være med å løfte selskapet videre!

Bård tar med seg tung kompetanse innen psykometri og prosessforbedring inn i organisasjonen og en passion for å utnytte den menneskelige ressurs på best mulig måte.

Som Bård selv sier: «god utnyttelse av ressurser gir bedre bunnlinje og mer fornøyde medarbeidere». Vi er stolte av å få Bård på laget og synes det er fantastisk at han valgte The AC fordi han opplever oss som markedsledende og innovative; «Å jobbe i et selskap som er opptatt av å validere prosessene sine og som arbeider med anerkjente verktøy og prosesser, appellerte umiddelbart til meg.»

Bård startet 1. august og vil ha et sentralt ansvar for å drive forskningssamarbeidet som The Assessment Company  har inngått med Handelshøyskolen BI. Han ser frem til å jobbe med og bidra til å videreutvikle konseptene i selskapet.

På spørsmål om hvordan han skal løfte The Assessment Company videre svarer Bård: «Jeg vil bidra med psykometrikompetanse og bred erfaring med prosessdesign, som kan videreutvikle prosessene våre og holde fokus på hva som gir validitet i ulike prosesser». Med spesialkompetanse innen organisasjons- team- og lederutvikling, HR-rådgivning og rekruttering, ser han frem til å jobbe med kundene våre og til å videreutvikle konseptene i selskapet.

Visste du at Bård har smoking med lysslynge og paljetter på slaget?