Møt våre ansatte: Ingvild BergersenIngvild har en mastergrad i Finance and Strategic Management fra Handelshøyskolen i København (CBS) og en spesialisering i Energy Management fra Tulane University (New Orleans). Hun drives av sin interesse for forretningsutvikling og strategi. Det er derfor heller ikke tilfeldig at hun har hatt flere hovedoppgaver med innovasjon og forretningsmodellering som hovedfokus. I sin forrige jobb, som kommunikasjonsrådgiver i NHO, hadde hun gleden av å jobbe tett på både næringsliv og politikere. En spennende jobb, i en organisasjon med stor påvirkning i det norske samfunnet.

På spørsmålet hvorfor valgte du The Assessment Company reflekterer Ingvild følgende: «Hvorfor lykkes noen bedrifter? Hvorfor feiler andre? Jeg tror det handler om organisasjonens evne til å lære.» Videre uttrykker hun at bedrifter ikke løser problemer med den samme tankegangen som skapte dem. Ingvild opplever at The AC har en sentral rolle når det kommer til å bygge «lærende organisasjoner». Noe hun hadde lyst til å være en del av.

Ingvild har erfart at norske bedrifter sliter med å få tak i den kompetansen de mener de trenger. Det vil derfor bli spennende å jobbe i The AC, hvor hovedoppgaven er å dekke kompetansegap.

Ingvild er sulten på utfordringer og beskriver The AC som en arbeidsplass hvor de ansattes utvikling står i fokus. «Jeg skal først og fremst ta min iboende energi og mitt medfødte entreprenør-gen inn i jobben og i utviklingen av firmaet. Jeg håper å kunne dra nytte av den kjennskapen jeg har til det lokale næringslivet, og å hjelpe disse bedriftene der hvor skoen egentlig trykker.»

Visste dere at Ingvild har «vannskrekk». Hun prøvde en gang å trosse frykten med å delta i et triatlon. Det løste ikke problemet…