Vi er stolt generalsponsor for Storhamar Hockey i Champions League

Vi heier på Storhamar, og er stolte av å støtte Norges beste lag på sin reise i Champions League. Det er imponerende med de resultatene Storhamar Hockey har hatt det siste året! Veien til cupseier har vært morsom å følge, og vi i gleder oss til å se dem ute i Europa.», sier daglig leder i The Assessment Company, Steffen Dyre Hansen


Ida Søby og Steffen Dyre Hansen hos The Assessment Company er stolte sponsorer av Storhamar i Champions League

Er The Assessment Company et hockeyinteressert selskap?

«Ja, absolutt. Men ikke bare det. Storhamar er et lag som skaper stolthet i  Innlandet, og som bygger et godt miljø for barn og unge i lokalmiljøet. Dette er vi som selskap positive til, og vi åpnet selv det første av våre kontorer på Hamar. Vi er  opptatt av og ønsker å bidra til den utviklingen som skjer på Innlandet, og ønsker å heie fram det positive som skjer i regionen.», fortsetter Steffen.

Hvem er The Assessment Company og hva er det selskapet bidrar med?

«Vi er et selskap som jobber med utvikling av organisasjoner og mennesker. Vi er i dag nesten 40 ansatte og har kontorer både på Hamar, i Trondheim, Bergen, Oslo og Stockholm. Vi jobber sammen med dyktige selskaper i alle regioner vi er tilstede. Vi er opptatt av hvilke kompetanser organisasjoner og mennesker må ha for å lykkes i fremtiden, og vårt bidrag er å hjelpe selskaper til å rekruttere riktig kompetanse eller bidra til utvikling av de ansatte. People Lab™ er utviklet som et  strategisk prestasjonskonsept som vi benytter både i rekrutteringssammenheng og for at mennesker skal trene og utvikle sine kompetanser for å gjøre en god jobb i organisasjonen.  People Lab™ gjør det mulig å få unik innsikt i personers egenskaper og kompetanser, og akkurat som Storhamar Hockey mener vi  at trening er viktig for utvikling. Vi kaller det  toppidrett for næringslivet! Vi skreddersyr treningsopplegg i People Lab™ tilpasset organisasjonenes behov. Det er inspirerende å se hvor stor effekt dette har, og tilbakemeldingene er gode!», avslutter Steffen.