Vi har gleden av å presentere Trond Myhrvold som Leder for Strategiske Prosjekter

 «Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på nye arbeidsoppgaver i The Assessment Company. Det kriblet skikkelig i magen når jeg så de fine lokalene og PEOPLE LAB”, forklarer Trond.


Trond er utdannet Sivilingeniør i Industriell Økonomi og har tidligere arbeidet blant annet i det som i dag er Innovasjon Norge og Ernst & Young Management Consulting, hvor han var ansvarlig for Strategi og ledelsesavdelingen. De siste 11 årene har Trond vært i Assessit hvorav 8 år som Daglig leder. Assessit arbeider med rekruttering og organisasjons- og lederutvikling og har i tillegg siden 2009 gjennomført kåringen «Årets Unge Leder». 


Digitalisering av rekruttering og lederutvikling

Digitalisering av tjenester er mer aktuelt enn aldri før, og spesielt  som vi står overfor en global pandemi. De fysiske treningsarenaene er viktige, men behovet for å levere slike tjenester, også når man ikke kan være fysisk til stede er nå voksendeDe senere årene har Trond arbeidet mye med akkurat dette – hvordan en kan digitalisere prosessene innenfor vår bransje og ta i bruk ny teknologi som forsterker tjenestene. 

«PEOPLE LAB er et veldig bra verktøy i mange sammenhenger, både i rekrutteringsprosesser og utvikling av ledere og ledergrupper», smiler Trond. 

Trond sin hovedoppgave blir å være Leder for Strategiske prosesser, samtidig som han vil jobbe direkte i kundeaksen og sikre de beste forutsetninger for vellykket strategiarbeid hos våre kunderHan gleder seg til å ta med seg sin erfaring inn i AC for å bidra til å utvikle selskapet videre og fortsette den fantastiske veksten sammen med alle de dyktige kollegaene. 

«Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på nye arbeidsoppgaver i The Assessment Company. Det kriblet skikkelig i magen når jeg så de fine lokalene og hvordan det er lagt til rette med teknisk utstyr for å få gode og relevante prosesser.»  

Visste du at når Trond ikke er på jobb er han spesielt interessert i musikk? Hele sommeren tilbringer han på det han selv påstår er Norges beste sommerkonsertsted, Wrightegaarden i Langesund, hvor han er deleier og styreleder