Vi styrker laget med sterk og aktuell IT-kompetanse

Med sine drøye 20 års erfaring fra IT-bransjen er Tom Theodorsen klar for å dele sine erfaringer innen strategiarbeid, ledelse, salg og markedsføring med kollegaer og kunder.


Tom ønsker å bruke sin arbeidserfaring fra IT-bransjen til å hjelpe selskaper med å tette sine kompetansegap. «Digitalisering» er på mange bedriftslederes lepper om dagen, men få har en god plan på hva dette egentlig betyr for selskapet de leder. Og mange trenger også en god og forankret plan på hvordan de skal gå fremtiden i møte, hvilken kompetanse de trenger og hvordan de skal utvikle sine medarbeidere. 

«The Assessment Company setter mennesket i fokus. Det begynner alltid hos en selv, og det er nettopp derfor jeg finner selskapet så interessant. For enhver bedriftsleder handler det om innsikt i egen organisasjon og markedet en opererer i. Prestasjon, kulturbygging, trening og utvikling er området som må prioriteres høyt og da finnes det, etter min mening, ingen bedre aktører i markedet å henvende seg til enn The Assessment Company, mener han.»

Tom har de siste ti årene jobbet som avdelingsdirektør Innlandet i Atea. Han har bred erfaring med styreverv, bedriftsetableringer og har et brennende engasjement for Innlandsregionen med styrearbeid for IKT Ressursforum Innlandet, Hamarregionen Utvikling, HelseInn (tidl. Terningen Nettverk), Hamarregionen Næringsforum m.fl.

Visste du at Tom er mannen bak Hamar Vinfestival, som årlig gjestes av flere hundre tilreisende i oktober måned?