Skip to content

«MER ENN ET REKRUTTERINGSBYRÅ»

En av styrkene vi har i AC er hvordan de ulike tjenesteområdene utfyller hverandre. Når vi jobber med Rekruttering og utvelgelse for en kunde, får vi verdifull innsikt for å bistå på andre områder.

C1A0410

Vi i AC bistår med å definere hvor din virksomhet er i dag, og hvor den skal være i fremtida. Ved hjelp av grundig innsiktsarbeid og forskning i ryggen, bidrar vi til å avdekke behovene din virksomhet vil få i tiden framover. Ved hjelp av en unik kombinasjon av tjenester, følger vi organisasjonen gjennom hele prosessen med å oppfylle disse behovene. Det er slik vi tilrettelegger for at mennesker, i samarbeid for med organisasjonen, kan møte fremtiden.

På kontoret i Trondheim er det Rekruttering og utvelgelse som har stått for store deler av oppdragsmengden. Likevel er det flere som ser et behov for blant annet strategi- og organisasjonsutvikling, og da er det mange av kundene våre som setter pris på at vi tilbyr dette.

–  Når vi har jobbet med rekruttering for en kunde, blir vi kjent med kjernen av virksomheten og hvilke mennesker som lykkes hos dem. Da er det viktig for oss å synliggjøre at vi er mer enn et rekrutteringsbyrå, og at vi kan bistå på flere områder,  sier Eva Klein, Partner og Leder AC Trondheim

Vi er mer enn et rekrutteringsbyrå 
EVA KLEIN, PARTNER OG LEDER TRONDHEIM

Et godt eksempel på dette er Tietoevry ATM, som har kontor i Trondheim med 70 ansatte.

-Da jeg tok over rollen som leder av Tietoevry ATM, var AC allerede en etablert leverandør hos oss på rekruttering. Det var også et behov for prosessbistand i forbindelse med utforming av en ny strategi og det var naturlig å be AC om bistand i prosessen, sier Kjetil Bratsbergengen, Head of ATM i Tietoevry.

Med dyktige konsulenter fra AC Norge ble det gjennomført en strategi- og organisasjonsutviklingsprosess, som resulterte i en vekststrategi og ny struktur og rollebeskrivelser for ledergruppen.

Vi er svært fornøyde med samarbeidet med The Assessment Company, og blitt har blitt godt kjent med noen av deres dyktige konsulenter. Gjennom vårt samarbeid ble og blir stadig vi utfordret til å tenke nytt med bruk av AC sine metoder.

"Gjennom vårt samarbeid blir vi utfordret til å tenke nytt med bruk av AC sine metoder."
KJETIL BRATSBERGENGEN, HEAD OF ATM, TIETOEVRY
pexels-ono-kosuki-5999933-4

For første gang er The Assessment Company (AC) med i Konsulentguidens undersøkelse innen Management Consulting, som publiseres på tiende året.

  • Nummer 3 på totalinntrykk på innkjøp under 1mill
  • Nummer 4 på sjanse for gjenkjøp
  • Nummer 5 på verdiskapning

Les om oss på konsulentguiden sine sider her.

Her kan du lese mer om våre tjenesteområder.