Skip to content

 

 

Vi gir deg innsikt i hvor din virksomhet er i
dag, og hvor den skal være i framtida.

Så bygger vi prestasjonene
som tar deg dit.

Med et ønske om å tilføre noe nytt til en bransje som hadde stått stille lenge – der starter vår historie. Realiseringen av dette har gjort oss til et toppidrettsenter for privat og offentlig næringsliv, og en av Nordens raskest voksende konsulenthus.

Historien startet med spørsmålet: Hvorfor har metodikken for rekruttering og kompetanseutvikling stått stille i så mange år, til tross for at effekten av tradisjonelle metoder er for lav?

Løsningen ble PEOPLE LAB.™. Et toppidrettsenter for næringslivet, der forretningsinnsikt omsettes til praktiske caseoppgaver og filmopptak. I PEOPLE LAB.™ kan du sette prestasjonsutvikling i sentrum. 

Som medarbeider i en treningsprosess eller søker i en rekrutteringsprosess får du mulighet til å vise hva du er god på, og hvor du kan bli bedre. Som ansatt i en virksomhet som er i en strategi- eller endringsprosess får du innsikt i hvilke behov din organisasjon vil ha i framtiden, hva som skaper kundeverdi, og hvordan du og dine kolleger kan bidra til å drive organisasjonen framover.

Med grundig innsiktsarbeid og forskning i ryggen, bidrar vi til å avdekke behovene din virksomhet vil få i tiden framover. Ved hjelp av en unik kombinasjon av teknologi og tjenester, følger vi organisasjonen gjennom hele prosessen med å oppfylle disse behovene. Slik kan du bygge prestasjoner som tar organisasjonen inn i framtiden. 

VÅRE KONTORER

Ønsker du å komme i kontakt med oss? Fra våre kontorer i Oslo, Hamar, Trondheim, Molde, Ålesund, Gøteborg og Stockholm dekker vi hele Norge og store deler av Sverige.
 

VÅRE DYKTIGE ANSATTE

Våre konsulenter arbeider tett på tvers av våre kontorer. Du kan derfor enkelt komme i kontakt med oss enten ved å kontakte en av våre konsulenter, lederne for hvert kontor, eller ved å kontakte hvert forretningsområde.
 
blurrywalk-60

Strategi og organisasjonsutvikling

Rune Strupstad Andreassen
+47 996 16 653

 

chair-filter-1

Trening og kompetanseutvikling

Veronica Larsen
+47 489 59 497

 

movement-bakgrunn

Rekruttering og utvelgelse

Ida B. Hoff
+47 489 59 465

 

Vi vil gjerne møte deg!

Fyll ut skjemaet under så tar vi kontakt for å avtale et møte.