Skip to content

 

 

Vi bistår med å definere hvor din virksomhet er i
dag, og hvor den skal være i framtida.

Så tar vi oss dit sammen.

Med et ønske om å tilføre noe nytt til en bransje som hadde stått stille lenge – der starter vår historie. Realiseringen av dette har gjort oss til et av Nordens raskest voksende konsulenthus, og en viktig strategisk samarbeidspartner for våre kunder.

Da The Assessment Company ble etablert, var vårt spørsmål: Hvorfor rekrutterer alle selskaper på samme måte som før, til tross for at treffsikkerheten i tradisjonelle metoder for rekruttering er for lav?

Løsningen ble PEOPLE LAB.™, som i dag er et av våre viktigste verktøy på tvers av tjenesteområdene vi leverer. En treningsarena for næringslivet, ofte med caseoppgaver og filmopptak som utgangspunkt. I PEOPLE LAB.™ setter vi mennesker i sentrum.

Som medarbeider i en treningsprosess eller søker i en rekrutteringsprosess får du mulighet til å vise hva du er god på,
og hvor du kan bli bedre. Som ansatt i en virksomhet som er i en strategi- eller endringsprosess får du innsikt i hvilke behov din organisasjon vil ha i framtiden, hva som skaper kundeverdi, og hvordan du og dine kolleger kan bidra til å drive organisasjonen framover.

Med grundig innsiktsarbeid og forskning i ryggen, bidrar vi til å avdekke behovene din virksomhet vil få i tiden framover. Ved hjelp av en unik kombinasjon av tjenester, følger vi organisasjonen gjennom hele prosessen med å oppfylle disse behovene. Det er slik vi tilrettelegger for at mennesker, i samarbeid med organisasjonen, kan møte framtiden.

VÅRE KONTORER

Ønsker du å komme i kontakt med oss? Fra våre kontorer i Oslo, Hamar, Trondheim, Molde, Ålesund, Gøteborg og Stockholm dekker vi hele Norge og store deler av Sverige.
 

VÅRE DYKTIGE ANSATTE

Våre konsulenter arbeider tett på tvers av våre kontorer. Du kan derfor enkelt komme i kontakt med oss enten ved å kontakte en av våre konsulenter, lederne for hvert kontor, eller ved å kontakte hvert forretningsområde.
 
blurrywalk-60

Strategi og organisasjonsutvikling

Rune Strupstad Andreassen
+47 450 43 935

 

chair-filter-1

Trening og kompetanseutvikling

Rune Hummelvold
+47 450 43 935

 

movement-bakgrunn

Rekruttering og utvelgelse

Kjell Strøm
+47 951 98 710

 

Vi vil gjerne møte deg!

Fyll ut skjemaet under så tar vi kontakt for å avtale et møte.