Vil du ta en prat?

Rekruttering og utvelgelse

It's all about aptitude

I 2022 ble AC kåret til «Årets rekrutteringsbyrå» av Finn.no.
Nytenking og innovasjon knyttet til rekrutteringsprosessen som gir kandidater like muligheter til å vise sine evner, gjorde at AC stakk av med prisen, forteller juryen.

Konkurransen om talentene er ofte stor, og det er avgjørende å velge de beste menneskene. «Aptitude» handler om å identifisere et naturlig potensial. Kun gjennom å se mennesker i en reell situasjon kan man finne det faktiske potensialet. Noen ganger kan det finnes der man minst venter det.

Med PEOPLE LAB.™ har vi utviklet en metode som gir høyere treffsikkerhet og mer verdi. Her vurderes kandidaten på sin evne til samspill og interaksjon, samt faglig kompetanse og resonneringsevne.

Konsulentene våre har lang erfaring, bransjekunnskap og kandidatnettverk innenfor en rekke bransjer. Vi snakker med nøkkelpersoner for å få innsikt i hvor organisasjonen deres står i dag, hvor dere skal i fremtiden, og hvilke ferdigheter en nyansatt bør ha for å drive organisasjonen i riktig retning. Vi bistår med et bredt spekter av leder- og spesialistroller:

Ledelse – CEO, CFO, COO, CIO, markedsdirektør, salgssjef, HR-sjef, innovasjonsdirektør, fabrikksjef, teknisk sjef, lederroller i offentlig sektor

Spesialister – økonomi og regnskap, aktuarer, analytikere, ingeniører, KAM, kommunikasjon og markedsføring, HR og HMS, bærekraftsrådgivere, prosjektledere, rådgivere

Dette er den desidert beste rekrutteringen jeg har vært med på. Aldri gjennom 25 år i næringslivet har jeg opplevd noe i nærheten.
Rekrutterende leder

«Årets hodejeger» 2021 er Ida Beinnes Hoff

Les mer

«Mer enn et rekrutteringsbyrå»

Les mer

Rekrutteringsbransjen trenger innovasjon

«Jeg er veldig motivert og gleder meg stort til å komme i gang som en del av The Assessment Company. AC er et innovativt og fremtidsorientert selskap med klare ambisjoner og retning – dette motiverer»
Les mer

Hva kan vi bistå med?

  • annonsering
  • aktivt søk (search)
  • screening
  • intervjuer
  • sluttvurdering
  • tester og arbeidsprøver
  • onboarding
  • outplacement/omstilling

Kontakt Kjell Strøm