«Å ivareta både kunde og kandidat er en av våre viktigste oppgaver. Både kunder og kandidater som er i prosess hos oss skal oppleve læring gjennom prosessen».

Vil du vite mer? Kontakt Ida B. Hoff, leder for Invite

 

PEOPLE LAB selection

Kunnskap er makt, og det å vite mest mulig om kandidatene, er viktig. Som rekrutterer ønsker man sikker kunnskap om hva fremtiden vil bringe ved å ansette en ny person. Hvordan vil kandidaten opptre i hverdagen? Hvordan vil hun eller han tilnærme seg forretningskritiske problemstillinger? Hvordan vil hennes eller hans tilstedeværelse påvirke organisasjonen? Hvordan er deres evne til sosial interaksjon?

Vår PEOPLE LAB.™ er en innovativ utvelgelsesarena. Avanserte og sofistikerte metoder, skreddersydd for det enkelte formål, gir en av bransjens beste forutsetninger for å vurdere kandidatenes egnethet for stillingen. Utbyttet for din del, er en dypere innsikt og forståelse for kandidatene. Du vil få vite hva kandidatenes styrker og utviklingsområder er, og du vil få helt klare råd om hva du som leder må foreta deg for å få det beste ut av din nye ansatte.

The AC Executive Search

The AC Executive search hjelper virksomheter med å identifisere og attarhere kandidater til ledende stillinger gjennom målrettet search. Vi har lang efaring fra ulike bransjer og stillinger på ulike nivå. Vi bruker Executive search på lederstillinger, styremedlem, mellomledere og andre nøkkelroller.

Hvert enkelt oppdrag blir analysert, skreddersydd og gjennomført med høy grad av kvalitet, for vi vet at vellykket rekruttering og utvelgelse kan være avgjørende for suksess for våre kunder.

Kandidattilfang

The Assessment Company har grunnleggende tro på kvalifiserte og motiverte kandidater i nøkkelroller. Av den grunn har vi i vårt Invite-konsept utviklet moderne og effektive metoder for å tiltrekke riktige kandidater. Å tiltrekke seg kandidater krever forretningsforståelse og evne til å sette seg inn i både kandidatens og kundens behov. Sammen med våre samarbeidspartnere leverer vi noen av bransjens mest moderne løsninger for annonsering.

Vår ambisjon er alltid å overgå våre kunders og kandidaters høye forventninger, og også å utfordre kundene våre til å vurdere kandidater som ikke virker å være det opplagte valget ved første øyekast.

Trenger du hjelp til rekruttering?

Kontakt oss i dag.

Kontakt oss