Skip to content

TRENING OG KOMPETANSEUTVIKLING
Room for improvement

Når endringer skal skje raskt, er det vesentlig at organisasjonens ansatte har de ferdighetene som trengs. All utvikling av ferdigheter må skje på bakgrunn av virksomhetens strategiske målbilde. Vi bruker Inflow24 og PEOPLE LAB.™ for å skape raskere, mer strategisk og mer langvarig effekt av kompetanseutviklingen.

Gjennom årenes løp har flere tusen mennesker trent i PEOPLE LAB.™, og tilbakemeldingene er klare: Treningen gir større verdi og raskere effekt. Vi kaller det «trening» bevisst, fordi kontinuerlig utvikling krever kontinuerlig trening.

Vår metodikk er inspirert av toppidretten, hvor man lenge har brukt digitale verktøy, datapunkter og videoanalyse som en del av treningsarbeidet. All utvikling starter med en forståelse av virksomhetens strategiske målbilde. Kvalitative og kvantitative analysemetoder hjelper deg å bygge komplett oversikt over organisasjonens nåværende kompetansesituasjon på organisasjonsnivå, teamnivå eller individnivå. Med dette som utgangspunkt kan vi sammen definere de kompetansegapene som er avgjørende å tette, for at din organisasjon skal nå de strategiske målene.

PEOPLE LAB.™ er ofte en sentral del av utviklingsprosessen og brukes for eksempel for å vurdere og utvikle de ansattes handlingsmønstre og ferdigheter. Gjennom treningen bygger vi selvinnsikt, trygghet og forståelse av hvordan sentrale situasjoner kan håndteres enda bedre. Vi skaper en trygg og utviklende arena for ledere, spesialister, rådgivere og team som har ambisjoner om å være best innenfor sin bransje, sektor eller disiplin.

Ønsker man å jobbe med kompetanseutvikling på et organisatorisk nivå, kan Inflow24 benyttes for å gi HR og ledere innsikt i organisasjonens kompetansegap og prioriterte utviklingsområder, samt som verktøy for oppfølging og utvikling av hver enkelt ansatt. 

 

Hvordan kan vi bistå deg?

Kanskje er ett eller flere av disse kategoriene aktuelle i din organisasjon? Under finner du et lite utvalg.

IMG_0326-2048x1365

"Dere er så gode på å skape trygge rom, hvor det føles helt greit å teste og gjøre feil.

DELTAKER I LEDERUTVIKLING

nlcm-1

"AC har de beste treningsfasilitetene jeg kjenner til. Kompetente rådgivere!

DELTAKER I SALGSTRENING