Skip to content

«ÅRETS HODEJEGER» 2021 ER IDA BEINNES HOFF

Vi er så stolt over å få jobbe sammen med Ida og lære av hennes pågangsmot og arbeidsmetodikk. Denne uken gikk hun til topps i FINN.no sin kåring som «Årets hodejeger»!

DSC02569-2560x1710

Marie Wingestad

Ida var sentral i etableringen av The Assessment Company i 2015, og har i dag ansvaret for å sikre innhold og kvalitet i alle leveransene til selskapet gjennom rollen som Chief of Operations/ Delivery. Hun kjennetegnes av kunde, kandidater og kollegaer som en person som har mot til å utfordre satte standarder og se nye måter å møte rekrutteringsbehov på. I tillegg er hun en lagspiller som sørger for at hverdagen også er fylt med latter og godt humør.

Ida har bistått Fazer Norway AS med flere rekrutteringer det siste året. Vi har aldri vært i tvil at AC er rette selskapet for oss når det gjelder rekruttering. I tillegg er Ida alltid på tilbudssiden, alltid blid, det er en fornøyelse å jobbe med Ida
STEIN ANDERSEN, COUNTRY DIRECTOR FAZER LIFESTYLE FOODS & FAZER CONFECTIONARY NORWAY, ICELAND & SAS

Med sitt engasjement og godt øye for forretning, har Ida blitt en sparringspartner for kunder og kandidater utover de konkrete rekrutteringsprosessene de har vært involvert i. Ida deler villig av sin erfaring og innsikt på tvers av bransjer og tjenesteområder, for å skape gode resultater for våre oppdragsgivere. Ida har et stort fokus på kandidatopplevelsen i prosessene våre – med sin trygghet, imøtekommenhet og profesjonalitet, får hun hyppige tilbakemeldinger fra kandidater om at de har blitt sett og håndtert på en ekstraordinær måte gjennom prosessen. Som kollega og leder er Ida unik; hun ser enkeltpersonene, gir ansvar og frihet, og er en solid samtalepartner for å sikre utvikling av både kollegaer, kandidater og kunder.

ida-diplom4-e1644919187615

Juryens begrunnelse kan du lese her:

«Årets hodejeger beskrives av oppdragsgivere som en person som er tett på prosessene, en dyktig sparringspartner, en som setter seg godt inn i både kundens selskap og bransje – og en som forstår hvilke kandidatprofiler som man skal attrahere for at kunden skal lykkes.

Året hodejeger har vært sentral i utviklingen av nye rekrutteringsmetoder. Hun kjennetegnes av kunde, kandidater og kolleger som en person som har mot til å utfordre gamle standarder – og hun evner å se nye måter å møte rekrutteringsbehov på. I tillegg er hun en lagspiller som sørger for at hverdagen også er fylt med latter og godt humør.

Kandidatene beskriver henne som ryddig – og alltid tilgjengelig. De opplever rekrutteringsprosessene hun kjører som profesjonelle til fingerspissene.»