Skip to content

MARIUS KJERNETH

Marius Kjernseth
LinkedIn

Marius Kjerneth (født 1989) er Consulting Manager i The Assessment Company. Han er tidligere toppidrettsutøver og har sin militære bakgrunn som fallskjermjeger i Forsvarets spesialkommando. Marius har med sin bakgrunn fra toppidrett og Forsvaret et operativt tankesett med hovedfokus på utvikling, prestasjon og kvalitet i leveranse. Som konsulent har han bred erfaring innen rekruttering av ledere, mellomledere og spesialister til forskjellige bransjer. Marius har de siste årene primært jobbet med oppdrag innenfor teknologi, industri, økonomi og Retail. 

I tillegg  til å ha et lederansvar i The Assessment Company har Marius det operative lederansvaret for Trainee Innlandet. Trainee Innlandet er et samarbeid mellom flere bedrifter som i felleskap tilbyr et skreddersydd traineeprogram for unge kandidater med høyere utdanning. Trainee Innlandet er i dag Norges største tverrfaglige traineeordning.

Marius har en bachelorgrad i helse og rehabilitering og er i ferd med å fullføre sin Master of Business Adminstration innen strategi og ledelse ved Nord Universitet . Marius er sertifisert på personlighets- og evnetestene fra Master International (OPTO, ACE , CORE og EASI), samt sertifisert i bruk av Jungs Type Index (JTI) og Teamkompasset fra Optimas Organisasjonspsykologene.