Skip to content

PRESTASJONSLEDELSE OG SALG
Kan du bli en salgskatalysator? 

Gode salgsresultater krever gode prestasjoner. Dersom du jobber med salg eller salgsledelse er du en bærebjelke for å bygge større kommersiell kraft! 

Du jobber kanskje i et miljø som krever engasjement, fokus, presisjon og robusthet? Du møter mange, og tidvis krevende utfordringer. Noen ganger handler det om gjennomslag i ledelsen, andre ganger kan det handle om struktur, kultur og lagledelse. Du står ikke alene!

I toppidretten har man lang erfaring med å skape bedre resultater gjennom motivasjon og kontinuerlig trening. Kan du, med en ledende salgsrolle, skape mer forretningsverdi gjennom din rolle som motivator, leder og forbilde? Det vet vi at du kan! 

 

AC_26

SALES LAB
Et nyhetsbrev kun for deg som vil bygge salgsprestasjoner i verdensklasse

Charlotte lounge 2 crop

Når du melder deg på nyhetsbrevet deler vår kollega Charlotte Drougge fersk innsikt, skreddersydd for deg som jobber med salg og salgsledelse. Hva kan du lære av andre i din posisjon? Hva kan du lære av toppidretten? Hva kan du lære av de fremste ekspertene på ditt område? Og hvordan kan du gi salgsutvikling og kommersialisering enda større plass på ledelsens agenda? Svarene får du hver måned.

Oslo Business Forum doblet salgsresultatene sine på under ett år, gjennom trening og prestasjonsorientering

Ønsker du å bygge en sterk prestasjonskultur og bedre salgsresultater vil du finne mye lærdom i reisen til Oslo Business Forum. CEO og medgründer Christoffer Omberg deler hvordan de kom seg ovenpå etter pandemien med ekstreme resultater, hvordan de klarte å hanke inn president Obama som foredragsholder, og hvordan de jobber for å bli stadig bedre.

Siden oppstarten i 2016 har Oslo Business Forum (OBF) opplevd en eventyrlig vekst. Selskapet har inspirert norsk næringsliv med foredrag fra blant andre Sir Alex Ferguson, Barack Obama, Randi Zuckerberg, David Cameron og Steve Wozniak. Konferansen blir en suksess, som setter dem på kartet. Det virker som suksessen ikke har noen grenser ... men så kommer pandemien.

- For oss betød det at den fysiske konferansen de skulle ha i september ikke kom til å bli noe av. Vi mistet nitti prosent av omsetningen over natten og måtte permittere alle ansatte, forteller Christoffer. 

Sommeren 2020 inngikk de et samarbeid med The Assessment Company, hvor OBF raskt ble coachet i løsningsbasert salg og fikk hjelp til å spisse verdiforslagene, salgskompetansen og til å skreddersy produktene til hver enkelt kundes uttrykte behov. Christoffer Omberg forteller:

– Det var en «game changer» for oss, og det ga umiddelbar respons. Før samarbeidet med Assessment Company vant vi én av ti kunder. Nå vant vi sju av ti. Det var helt ellevilt.

Salget var én ting – de doblet nesten salget allerede i 2021 – men på sikt har arbeidet gitt mer enn bare gode salgsresultater: 

– Det vi syntes var mest spennende med AC, var at de ikke bare ville gi oss en «quick fix» for å bedre salget vårt og si seg fornøyd med det. De ville hjelpe oss med å forstå hvem vi er, hva kundene våre trenger og hvordan vi skal jobbe for å møte deres behov. Bedre salg skulle bli et naturlig resultat av det arbeidet. De ansatte får mulighet til å utvikle seg og oppnå sitt fulle potensial. Det har gjort oss til en mer attraktiv bedrift, som igjen fører til at vi klarer å hente de beste kandidatene på markedet. Det vi sitter igjen med da, er en gjeng motiverte superfolk, som alle er interessert i å hjelpe hverandre med å bli best mulig i jobben sin!

I nyhetsbrevet Sales Lab får du konkrete tips til hvordan du kan skape kortsiktige og langsiktige salgsprestasjoner. Og du får hele historien bak Oslo Business Forums utviklingsreise: 

Utvikle salgstalenter? Dette virker:

Snakk med oss om hvordan du kan realisere målene i 2024

Vil du nå salgsmålene i 2024? Vi sparrer gjerne med deg! Klikk på knappen under for å legge igjen din kontaktinformasjon, så tar vi kontakt med deg.