Skip to content

HR LAB
Kan du være en katalysator for bedre resultater? 

HR-lederens hemmelige våpen og vei til suksess. Eksklusivt nyhetsbrev levert i din innboks hver måned – helt gratis!
AC foto 4juli2545-1

Redaktør for HR Lab er Knut Are Nordheim, som til daglig jobber med toppledere for å utvikle selskapene deres, rekruttere og bygge talenter, forbedre butikken og skape verdier. Han kjenner situasjonen din godt, og vet hva som kreves for å få gjennomslag i ledergruppen og organisasjonen. 

Knut Are har pasjon for å skape gode kunde- og ansattopplevelser, og har jobbet med en rekke selskaper i privat og offentlig sektor for å skape forretningsverdi, gjennom å forstå både kunder og ansatte, og utvikle engasjement, prestasjoner og riktig kompetanse. 

"Jeg har sett at de beste prioriteringene, de beste beslutningene og de beste forretningsresultatene nesten alltid skapes av de ansatte. Og hvis du vet hva både kunden og organisasjonen din trenger, så vet du også hva du kan prioritere bort, og hva du skal prioritere opp".

 

 

Eksklusivt nyhetsbrev for HR-ledere

HR Lab er fakta, inspirasjon og erfaringer, som sikrer deg som HR-leder enda bedre resultater.

  • En kickstart på uka, hver måned
  • Eksklusiv innsikt fra ledere i bransjen
  • De siste trender og forskning innen ledelse og organisasjon
  • Spørsmål, svar og inspirasjon fra erfarne toppledere
  • Eksklusive invitasjoner til events og seminarer

Mitt mål er at du skal komme ett steg nærmere målet ditt etter hvert nyhetsbrev".

 

Dette sier abonnentene:

«Dette leser jeg faktisk hver gang. Informasjonen som deles er både inspirerende og relevant»

«Jeg liker spesielt godt hvordan Knut Are knytter sine erfaringer til konkrete situasjoner, som jeg kjenner meg igjen i»

HR LAB
La oss skape enda større gjennomslag!

Knut Are Nordheim

Jeg vil at du skal skape enda større gjennomslag i organisasjonen og ledelsen. At du skal hjelpe organisasjonen å prestere i både medgang og motgang, skape mer kunde- og forretningsverdi, mer motiverte ledere og ansatte, gjøre tydelige prioriteringer og forvalte dine og andres ressurser optimalt. I nyhetsbrevet deler jeg fersk innsikt, skreddersydd for deg som jobber med HR-ledelse. Hva kan du lære av andre i din posisjon? Hva kan du lære av toppidretten? Hva kan du lære av de fremste ekspertene på ditt område? Svarene deler jeg gratis med deg hver måned.

"Gode kundeopplevelser skapes av hele organisasjonen"

Har du sett hvordan du kan sette kunden og brukeren i sentrum for å skape bedre forretningsresultater? Gode kundeforståelse er ditt viktigste verktøy for å gjøre gode prioriteringer!