Skip to content

PRESTASJONSLEDELSE OG STRATEGI
HR har en viktig strategisk rolle

Gode resultater krever gode prestasjoner. Som HR-ansvarlig er du en viktig bærebjelke for gode resultater. Dersom du har ansvar for en eller flere disipliner innen HR møter du mange spennende, og tidvis krevende utfordringer. Noen ganger handler det om gjennomslag i ledelsen, andre ganger kan det handle om struktur, systemer og gjennomslag i organisasjonen. Du står ikke alene!

I toppidretten har man lang erfaring med å skape bedre resultater gjennom strategisk prestasjonsledelse. Kan du med et HR-ansvar skape mer forretningsverdi gjennom å hente inspirasjon fra toppidretten?

Det vet vi at du kan!  

 

AC_Drammen_33

HR LAB
Et nyhetsbrev kun for HR-ledere!

HR-lederens hemmelige våpen og snarvei til suksess. Eksklusivt nyhetsbrev levert i din innboks. Hva kan du lære av andre i din posisjon? Hva kan du lære av toppidretten? Og hva kan du lære av de fremste ekspertene på ditt område? Vi deler jevnlig fersk innsikt, erfaringer fra toppidrett og eksempler på hvordan andre organisasjoner har skapt gode resultater og bedre prestasjoner. Meld deg på våre innsiktsbrev, skreddersydd for deg som jobber med HR. På slutten av året vil vi gi deg verktøy til å måle hvordan det har gått, så du kan gjøre gode prioriteringer for 2025.  

Ønsker du råd til hvordan organisasjonen lykkes best i hvert steg av en rekrutteringsprosess? Du finner gode tips i vårt white paper:

Tiltrekke og utvikle talenter? Det er en strategisk oppgave.