Skip to content

KOMPETANSELEDELSE
Slik setter du kompetanse på agendaen 

Gode resultater krever riktig kompetanse. Som HR-ansvarlig er du en viktig bærebjelke for at resultatkravene skal oppnås.

Tradisjonelt har det vært bortimot umulig å holde oversikt over ansattes kompetansenivå og ønske om læring og utvikling. Like krevende har det vært å planlegge hvordan organisasjonen skal møte fremtidens kompetansebehov, mobilisere med ressursbegrensninger, skape innovasjon og samtidig nå både kortsiktige og langsiktige mål. 

Dersom du har ansvar for en eller flere disipliner innen HR møter du mange spennende, og tidvis krevende utfordringer. Noen ganger handler det om gjennomslag i ledelsen, andre ganger kan det handle om struktur, systemer og gjennomslag i organisasjonen. Du står ikke alene!

I toppidretten har man lang erfaring med å utvikle resultater, gjennom å forstå prestasjonsgapene og kontinuerlig utvikle de ferdighetene som kreves for å vinne mot konkurrenter. Kan du med et HR-ansvar skape mer forretningsverdi gjennom din rolle som virksomhetens kompetanse-coach? Det vet vi at du kan! 

_C1A6361

HR LAB
Et nyhetsbrev kun for HR-ledere!

Knut Are Nordheim

HR-lederens hemmelige våpen og snarvei til suksess. Eksklusivt nyhetsbrev levert i din innboks. Hva kan du lære av andre i din posisjon? Hva kan du lære av toppidretten? Redaktør for HR Lab er Knut Are Nordheim: "Jeg vil at du skal skape enda større gjennomslag i organisasjonen og ledelsen. At du skal hjelpe organisasjonen å prestere i både medgang og motgang, skape mer kunde- og forretningsverdi, mer motiverte ledere og ansatte, gjøre tydelige prioriteringer og forvalte dine og andres ressurser optimalt. I nyhetsbrevet deler jeg fersk innsikt, skreddersydd for deg som jobber med HR-ledelse".
Hva kan du lære av andre i din posisjon? Hva kan du lære av toppidretten? Hva kan du lære av de fremste ekspertene på ditt område? Svarene får du gratis hver måned.

Trening og kompetanseutvikling inspirert av toppidrett

Vil du vite hvordan Oslo Business Forum forbedret sine resultater gjennom trening og prestasjonsorientering?

Kan mangfold gi bedre tilgang på kompetanse?

Bygge kompetanse i 2024?

Vil du bygge kompetansen som er nødvendig for å nå virksomhetsmålene? Vi sparrer gjerne med deg! Klikk på knappen under for å legge igjen din kontaktinformasjon, så tar vi kontakt med deg.