Skip to content

PRIORITERINGER
Gjøre kostnadsbesparelser

Gode resultater krever gode beslutninger. 2024 forventes også å bli et mer utfordrende år for mange. Det er ikke tilfeldig at eksempelvis tematikken på årets Oslo Business Forum hadde tittelen "Thriving in chaos". Kaos er kanskje i ferd med å bli den nye standarden?

I 2024 opplever mange ledere større forventninger om å levere gode resultater, med færre ressurser. Det blir med andre ord viktigere enn noen gang å ha god oversikt over organisasjonens ressurser, og en god plan for hvordan disse skal forvaltes gjennom året.

Dersom du leder en virksomhet møter du mange spennende, og tidvis krevende utfordringer. Noen ganger handler det om gjennomslag i styret, eller i organisasjonen. Andre ganger handler det om prioriteringer og vanskelige beslutninger. Du står ikke alene! 

Å identifisere ressurslekkasjer trenger ikke være så vanskelig. Ofte handler det om å velge noe, og velge bort noe annet. Og med hjelp av teknologi er det også enkelt å se hvordan lekkasjene kan tettes, og hva virksomheten bør prioritere bort.

AC_Drammen_33

CEO LAB
Et nyhetsbrev kun for ledere!

Lederens hemmelige våpen og snarvei til suksess. Eksklusivt nyhetsbrev levert i din innboks. Hva kan du lære av andre i din posisjon? Hva kan du lære av toppidretten? Og hva kan du lære av de fremste ekspertene på ditt område? Vi deler jevnlig fersk innsikt, erfaringer fra toppidrett og eksempler på hvordan andre organisasjoner har skapt gode resultater og bedre prestasjoner. Meld deg på våre innsiktsbrev, skreddersydd for deg som jobber med toppledelse. På slutten av året vil vi gi deg verktøy til å måle hvordan det har gått, så du kan gjøre gode prioriteringer for 2025.  

Vil du lære av noen som har skapt prestasjoner i verdensklasse gjennom hardt arbeid og gode prioriteringer?

Mobilisere ressurser i 2024?