Skip to content

BYGGE LEDERE
Å lede og motivere under kaos

Gode resultater krever gode ledere. Som HR-ansvarlig eller leder for en virksomhet er du en viktig bærebjelke for at virksomheten skal nå sine resultatkrav.  

Tradisjonelt har det vært bortimot umulig å holde oversikt over ledernes kompetansenivå og ønske om læring og utvikling. Like krevende har det vært å planlegge hvordan lederne skal mobilisere med ressursbegrensninger, skape innovasjon og samtidig bidra til ar organisasjonen når både kortsiktige og langsiktige mål. 

Dersom du har ansvar for en eller flere disipliner innen HR og ledelse møter du mange spennende, og tidvis krevende utfordringer. Noen ganger handler det om gjennomslag i ledelsen, andre ganger kan det handle om struktur, systemer og gjennomslag i organisasjonen. Du står ikke alene!

I toppidretten har man lang erfaring med å utvikle resultater, gjennom å forstå prestasjonsgapene og kontinuerlig utvikle de ferdighetene som kreves for å vinne mot konkurrenter. Kan du skape mer forretningsverdi gjennom din rolle som virksomhetens kompetanse-ansvarlig? Det vet vi at du kan! 

_C1A6361

HR LAB
Et nyhetsbrev kun for HR-ledere!

Hva kan du lære av andre i din posisjon? Hva kan du lære av toppidretten? Og hva kan du lære av de fremste ekspertene på ditt område? HR Lab er HR-lederens og ledelsens hemmelige våpen og vei til suksess. Eksklusivt nyhetsbrev levert i din innboks, helt gratis. Vi deler jevnlig fersk innsikt, erfaringer fra toppidrett og eksempler på hvordan andre organisasjoner har skapt gode resultater og bedre prestasjoner. Meld deg på våre innsiktsbrev, skreddersydd for deg som jobber med HR. På slutten av året vil vi gi deg verktøy til å måle hvordan det har gått, så du kan gjøre gode prioriteringer for 2025.

Sammen med forskere ved BI har vi funnet oppskriften for effektivt lederskap i skiftende omgivelser. Vil du vite mer?

Realiser målene i 2024

Vil du nå virksomhetsmålene i 2024? Vi sparrer gjerne med deg! Klikk på knappen under for å legge igjen din kontaktinformasjon, så tar vi kontakt med deg.