Skip to content

PRIORITERE RESSURSER
Bedre oversikt og bedre beslutninger

Gode resultater krever gode beslutninger. 2024 forventes også å bli et mer utfordrende år for mange. Det er ikke tilfeldig at eksempelvis tematikken på årets Oslo Business Forum hadde tittelen "Thriving in chaos". Kaos er kanskje i ferd med å bli den nye standarden? Dersom du leder en virksomhet møter du mange spennende, og tidvis krevende utfordringer. Noen ganger handler det om gjennomslag i styret, eller i organisasjonen. Andre ganger handler det om prioriteringer og vanskelige beslutninger. Du står ikke alene! 

I 2024 opplever mange større forventninger om å levere gode resultater, med færre ressurser. Det blir med andre ord viktigere enn noen gang å ha god oversikt over organisasjonens ressurser, og en god plan for hvordan disse skal forvaltes gjennom året.

I toppidretten har man lang erfaring med å skape bedre resultater gjennom gode beslutninger og fokus på det som er aller viktigst for måloppnåelse. Ofte handler det om å velge noe, og velge bort noe annet. Å identifisere ressurslekkasjer trenger ikke være så vanskelig. Og med hjelp av teknologi er det også enkelt å se hvordan lekkasjene kan tettes, og hva virksomheten bør prioritere bort.

AC_Drammen_33

CEO LAB
Et nyhetsbrev kun for ledere!

Hva kan du lære av andre i din posisjon? Hva kan du lære av toppidretten? Og hva kan du lære av de fremste ekspertene på ditt område? CEO Lab er lederens hemmelige våpen og vei til suksess. Eksklusivt nyhetsbrev levert i din innboks, helt gratis. Vi deler jevnlig fersk innsikt, erfaringer fra toppidrett og eksempler på hvordan andre organisasjoner har skapt gode resultater og bedre prestasjoner. Meld deg på våre innsiktsbrev, skreddersydd for deg som jobber med toppledelse. På slutten av året vil vi gi deg verktøy til å måle hvordan det har gått, så du kan gjøre gode prioriteringer for 2025.  

Prioritere ressurser i 2024?

Realiser målene i 2024

Vil du nå virksomhetsmålene i 2024? Vi sparrer gjerne med deg om hvordan du kan forvalte ressursene dine mer effektivt. Klikk på knappen under for å legge igjen din kontaktinformasjon, så tar vi kontakt med deg.