Skip to content

MOTIVASJON OG LAGÅND
Kan man holde motet oppe når det stormer?

Gode resultater krever gode prestasjoner. Og gode prestasjoner forutsetter god lagånd, motivasjon og engasjement. Som leder er du en viktig bærebjelke.

2024 forventes å bli annerledes for mange. Det er ikke tilfeldig at eksempelvis tematikken på årets Oslo Business Forum hadde tittelen "Thriving in chaos". Kaos er kanskje i ferd med å bli den nye standarden? Mange ledere og medarbeidere er påvirket etter flere år med stadige endringer, og kanskje enda sterkere fokus på både topplinje og bunnlinje.

Dersom du leder en virksomhet møter du mange spennende, og tidvis krevende utfordringer. Noen ganger handler det om gjennomslag i styret, i ledelsen eller i organisasjonen. Du står ikke alene! 

I toppidretten har man lang erfaring med å skape bedre resultater gjennom strategisk prestasjonsledelse. Kan du med et lederansvar skape større gjennomslag ved å hente inspirasjon fra toppidretten?

Det vet vi at du kan!  

 

AC_Drammen_33

CEO LAB
Et nyhetsbrev kun for ledere!

Hva kan du lære av andre i din posisjon? Hva kan du lære av toppidretten? Og hva kan du lære av de fremste ekspertene på ditt område? CEO Lab er lederens hemmelige våpen og snarvei til suksess. Eksklusivt nyhetsbrev levert i din innboks, helt gratis. Vi deler jevnlig fersk innsikt, erfaringer fra toppidrett og eksempler på hvordan andre organisasjoner har skapt gode resultater og bedre prestasjoner. Meld deg på våre innsiktsbrev, skreddersydd for deg som jobber med toppledelse. På slutten av året vil vi gi deg verktøy til å måle hvordan det har gått, så du kan gjøre gode prioriteringer for 2025.  

Bygg lagånd med inspirasjon fra idretten!

Bygg bedre lagånd i 2024

Bedre lagånd kan være det som skal til for at målene for 2024 oppnås? Vi sparrer gjerne med deg. Klikk på knappen under for å legge igjen din kontaktinformasjon, så tar vi kontakt med deg.