Skip to content

MARIANNE HAGEN

Director & Architect Strategic Accounts
+47 453 91 933
LinkedIn

Marianne Hagen (født 1972) har en omfattende konsulenterfaring med 22 års erfaring innen Management Consulting, rådgivning og forretningsutvikling og har fått et bredt spekter av kompetanse. Marianne har vært Administrerende direktør for Right Management i Norden gjennom flere år, samt Konsulentsjef, Support direktør og Salgssjef i Right Management Europa.

I AC jobber Marianne med rådgivning både nasjonalt og globalt innen bla innen strategisk ledelse, organisasjonsutvikling, utvikling av ledere og ledergrupper, transformasjonsprosesser, digitalisering, rekruttering, coaching, strategisk kompetansestyring, kompetanseutvikling/kartlegging, karriereutvikling og karriereledelse.

Marianne er god på å forenkle og skaper engasjement i de team og organisasjoner hun arbeider med. Hun brenner for kompetanseutvikling og ønsker å hjelpe alle sine kunder til å være relevante for morgendagen.

Utdannelse og sertifiseringer: BI med en Bachelorgrad innen Internasjonal ledelse, to Executive Masterprogrammer innen Human Resource Management og Endringsledelse. Diverse sertifiseringer innen coaching, arbeidspsykologiske tester individuelt og for team/grupper.